Peter Emil Andersen

Peter Emil Andersen

Copenhagen Nordjylland Danmark

Biography

Mit navn er Peter Emil Andersen, jeg er professinel fotograf med bopæl i Frederikshavn, Nordjylland. Jeg arbejder sammen med min kammerat, Daniel Nielsen, igennem firmaet EmilAndersenFoto.

Vi bruger primært vores tid på foto, film og markedføring igennem EmilAndersenFoto. I firmaet har vi et mål, som er, at foto/film skal have noget personlighed. Dvs., at der er mere fokus på at personen og følelserne i vores produkter, da vi tror på at dette er med til at fremme kvaliteten og dermed ramme en bredere målgruppe.

Som udgangspunkt er vores “speciale” portrætfotografering, da vi helst vil arbejde med mennesker og give dem en kreativ vinkel igennem billederne.

Dog har vi i det seneste stykke tid fået øjnene op for markedsføring - dvs. reklamefilm og reklamefoto. Dette har i stor stil været med til at præge vores produkter og give dem ekstra kant i forhold til før.

Vores vision med firmaet er at bringe gode minder til familien og ikke mindst mere kvalitet ind i den markedsføring vi ser i Danmark og ikke mindst Nordjylland.

EmilAndersenFoto foto, film og markedføring

Contact